Lélektöltés - könnyű átmozgató jógával

14:36


   Van az úgy, hogy semmihez sincs kedved, erőd, hangulatod, minden és mindenki idegesít ráadásul az idő szürke, borult, esős és ködös. Anyukaként biztos ismered az ilyen "kedves" napokat!? Ilyenkor én csak Magamra koncentrálok és a türelemre a legkisebbel. Egy kis házimunka, de csakis módjával és amihez éppen kedvem szottyan. Az ilyen napokon otthon maradunk és pont.

   Teregetni kimondottan szeretek, így azt megcsinálom, persze előtte azért kimosok :) mert anélkül ugye nem túl praktikus. Szeretem a frissen mosott ruha illatát  és szeretem azt a néhány percet eltölteni a teraszon pulóver és kabát nélkül, hogy a friss levegő illata feltölthessen, közben Áron - ha éppen ráér, mert nem autózik -  az üveg túloldaláról sikítozik nekem. A nap legcukibb pillanatai. Ilyenkor, egyetlen edzésterv és napbarnított kockahas sem hoz lázba.

   Valami olyat főzök, ami kimondottan feltölt fizikálisan és lelkileg is persze  pl.: ilyen a Briam, a rántott hús barna rizzsel, ami az egyik kedvencünk vagy épp a spagetti sok - sok pikáns paradicsomszósszal.

   Alig várom, hogy Áron elaludjon és ledőljek Én is, de nem mellé, mert ez a kis idő most az enyém! Beteszem a fülest, majd relax & töltődés! Sorba minden izmomat ellazítom (részletesebb leírást itt találsz) és még a végére sem érek már álomba is merültem. Hihetetlen töltő hatása van, egy kis otthoni relaxációnak, amikor nem alszom el, akkor is kikapcsol és garantáltan újratölt. Én mondjuk mindig elalszom. Majd indulhat a délután, amit már féllábbal is...még talán egy kis lélektöltő torna is belefér.


Zeneajánlat töltődéshez:Torna szürke hangulatú napokra:

Ha van kedved egy kis tornához, akkor  a zenehallgatás alatt ideális lehet egy - két kellemes átmozgató nyújtó gyakorlat, akár az edzést követő nyújtásból merítve vagy egy - egy adott testrészre koncentráltan végrehajtva.You Might Also Like

0 megjegyzés

Like us on Facebook

Népszerű bejegyzések

Flickr Images