Has & derékformáló edzésterv

csütörtök


Ebbe a kis tornavideóban a törzs izmainak megerősítésére helyezem a hangsúlyt. Azt gondolom ez talán nem a legegyszerűbb edzésterv, de nem túl nagy a helyigény, így otthon is bátran nekiállhatsz. 

Torna során, rendkívül fontos a törzsizomzat fejlesztése, hiszen ezek az izmok támasztják a gerincünket illetve az egész testünknek, ez a terület a testünk úgynevezett központja. Amikor ezek az izmok kellően erősek, akkor tudsz igazán szabályosan további vállöv és láb erősítő tornagyakorlatokat végrehajtani. Szóval kedves anyukák, kismamák nem csak a bikini alak  elérése fontos, hanem az egészségesen felépített test, legalább annyira cél.








Instrukciók az edzésterv helyes végrehajtásához:




1. tornagyakorlat (hegyrefutás): a tornagyakorlat végrehajtása alatt, végig billented magad alá a csípődet, tehát NEM "pucsítasz".

2. tornagyakorlat (könyök & térd közelítés) : csípő nem lóg! Váll + csípő + térd + lábfej közel egy vonalban helyezkednek el.

3. tornagyakorlat (lábujjérintés): a hasizmok munkájára koncentrálj, ne lendületből dolgozz. Könyök nem előzheti meg a füleket.

4. tornagyakorlat (hasprés döntött térdekkel): könyök NEM előzheti meg a füleket.

5. tornagyakorlat (női fekvőtámasz): tenyértámasz vállszélességnél szélesebb támaszban. Vállak + fenék + térdek, közel egy vonalban - ne told ki a fenekedet!



Nyomtasd ki, fűzd le & vidd Magaddal bármerre is jársz, vagy csak egyszerűen kapd elő otthon tedd le Magad elő a földre és indulhat is a torna móka :)


Nyomtatható edzésterv otthonra:




Vagy az edzésterv letölthető innen pdf formátumban!


Zenéket itt találsz,!!!


Mozgolódós Napokat!







 https://4.bp.blogspot.com/-Gq49XFFzMhY/WGt41Nx6wMI/AAAAAAAAGWI/EDu2tBtMH1EUalw8xmpFyjOkg_pMgXnvACLcB/s640/TORN%25C3%2581ZN%25C3%2581L%2BOTTHON%252C%2BDE%2BM%25C3%2581R%2BA%2BBEMELEG%25C3%258DT%25C3%2589SN%25C3%2589L%2BMEGAKADSZ-%2B%25282%2529.png

Megjegyzés küldése