VALENTINE

péntek





...akinek nem inge ne vegye magára, avagy a Valentin nap még mindig véleménymegosztó. Van aki a kezdetektől rajong érte...mert kiegyensúlyozott párkapcsolatban él és van aki utálja, mert ugyan kiegyensúlyozott párkapcsolatban él, de nem bírja az amerikai sallangokat vagy tényleg nincs kivel "Valentin napoznia". 

A lényeg: a Valentin nap igenis bekúszott a bőrünk alá az eltelt évek alatt. Mindenki tudja, hogy február 14.-e miről szól. Néhány évvel ezelőtt Én is az ellenlábasok táborát gyarapítottam, de rájöttem, hogy felesleges kézzel - lábbal ellenkezni ...a boltokat úgyis ellepik a szívecskés termékek és 14.-én este, a legtöbben szerelmetesen kézen fogva andalognak, vacsoráznak valahol vagy valami kedves romantikus időtöltést keresnek maguknak.

A Valentin nap igenis egy újabb lehetőség arra, hogy ünneplőbe öltöztessük a szívünket, lelkünket ....napokig készülgessünk valamire, amitől egy kis energiát kaphatunk az újabb szürke, egyhangú hétköznapokra. 

...de ne csak a lelkünket a testünket is készítsük...most aztán igazán a legjobb formáját szeretné hozni mindenki, egyébként is ebben a csodás januári tavaszban már eljátszunk a gondolattal, hogy mindjárt itt a tavasz és ha tavasz, akkor a tavaszi edzésláz :o

Ne hagyd az utolsó pillanatra a tornát! A legeredményesebb mindig a szinten tartott mozgás, tehát ne alkalmanként és brutálisan tornázzunk, hanem folyamatosan pl.: minden 2. vagy 3. nap vagy ha van rá lehetőséged akkor persze minden nap. Ezen a blogon is találhatsz kiváló edzésterveket, ha épp nincs időd eljutni órára vagy edzőterembe.

Ez egy intenzív edzésterv - az eddigiekhez képest -  az idő rövidsége miatt, hiszen gyorsan & hatékonyan kell dolgoznunk. A hangsúlyt a tözsizmokra és a hasizmokra helyeztem, egy kis kardió jellegű gyakorlattal megspékelve, amelyre szinte minden izomcsoport reagál.


Akkor lássuk!

Először a kis videó, majd lejjebb a nyomtatható edzéstervet láthatod, melyet otthon is könnyedén elvégezhetsz, hiszen alig igényel némi helyet!










Mozgolódós Napokat!








 https://2.bp.blogspot.com/-uo0piw4RwAM/WGMFK76tzbI/AAAAAAAAGVs/Zd_Ar01AzjIJQzNyBtk3UTZn0I3qr1SkwCK4B/s640/TORN%25C3%2581ZN%25C3%2581L%2BOTTHON%252C%2BDE%2BM%25C3%2581R%2BA%2BBEMELEG%25C3%258DT%25C3%2589SN%25C3%2589L%2BMEGAKADSZ-%2B%25282%2529.png

Megjegyzés küldése