Körtés turmix recept

18:20Jelentem a nyár végére konkrétan smoothie függővé váltam. Vagyis nem csak Én, Áron is :)
Az úgy volt, hogy cipeltük haza a frissebbnél - frissebb, jobbnál-jobb gyümölcsöket a nagyiktól, de valahogy mindig kevesebb fogyott mint amennyit hoztunk, a felesleg persze a kukában landolt, de a szívem majd megszakadt.


Mivel sajnáltam a sok kidobásra váró darabot, így azon morfondíroztam mit kellene csinálnom, hogy jobban fogyjon a gyümölcs? Ekkor  jutott eszembe a smoothie vagyis nem eszembe, mert mindig is ott volt az orrom előtt, hiszen az instagramról, csak úgy folyik a gyümölcs...
Otthon Áronnal nekiálltam a gyümölcspucolásnak, majd elkészült az első adag, aminek hatalmas sikere volt és meglepő módon semmi nem került a kukába :)

A nyár végére teljesen belejöttem és nagyon - nagyon feltölt, utána szinte új erőre kapok. Anyukám minden nap átjár egy pohárnyira és KV helyett ezt kortyolgatjuk. Sikerült igazán hatékonyan felhasználnunk mindent, csak bátorítani tudlak téged is, hogy próbáld ki!


Most leírom az egyik legjobban sikerült receptünket:

Bármilyen edzésterv étrendjébe jól beilleszthető, de gyors otthoni feltöltődéshez is tudom ajánlani. A körtének most van szezonja, így ez a legkézenfekvőbb, hiszen a szezon gyümölcsök/zöldségek felhasználása a legkézenfekvőbb, mert mint tudjuk, ezek tartalmazzák a legkevesebb vegyszert, szóval tessék kísérletezni, küldjetek saját kedvenc recepteket!! Annyira kííváncsi vagyok :)
You Might Also Like

0 megjegyzés

Like us on Facebook

Népszerű bejegyzések

Flickr Images