TornAnya KÖSZÖNTŐ

20:24Köszöntelek Kedves, Anyuka, Kismama!

Akár szülés előtt vagy szülés után találtál rá az oldalamra, mindkét esetben találsz rengeteg információt és sok-sok hasznos edzéstervet, tornagyakorlatot a blogomon
Többnyire saját tapasztalatomra építkezem, de minden kérdést, problémát igyekszem alaposan körbejárni, ami időközben felmerül bennem vagy bennetek. Mindenki és minden eset különböző, egyedi és megismételhetetlen, de ez így tökéletes! Így, ha nem találsz kérdésedre választ az oldalon, kérlek írj privátban vagy hozzászólásban és a legjobb tudásom szerint igyekszem Neked válaszolni.

Kívánom, hogy találj sok - sok számodra érdekes és hasznos bejegyzést az oldalamon és, hogy legyél  Te is fitt és elégedett anyuka, hogy így a legjobbat adhasd a gyerkőcödnek, pocaklakódnak.

Akkor most itt meg is ragadnám az alkalmat, hogy megosszam Veled a mottómat, amely oly sok fejtörést okozott, de amikor elkezdtem hallgatni a szívemre, végül könnyedén megszületett. A hónapok múlásával és a tapasztalatok gyűjtésével, ez folyamatosan alakulni fog, de a lényeg ugyanaz marad!
A babád születése után, minden szó, mondat, gondolat, esemény, ajándék....minden a babáról! Ami  persze érthető is, de sokszor elfelejtjük, hogy a baba és a kisgyermek elsősorban az édesanyjából "táplálkozik". Ez az anyuka pedig akkor tud mindent lelkiekben és fizikálisan is biztosítani a gyermekének, ha maradéktalanul jól érzi magát a bőrében! Van miből szeretetet, türelmet, nyugalmat adnia. Ehhez először Magában kell ezt megteremtenie. Neki kell fel- és újratöltődnie.
Ebben szeretnék segíteni az oldalamról elérhető online tornával, receptekkel.


Azt gondolom, ha valaki elégedetten néz bele a tükörbe, akkor ott már minden rendben van! Ez persze egy komoly külső & belső munka eredménye. Sok sikert és kitartást kívánok, még több mosollyal megtűzdelve :D
...ha Te szeretnél a leghamarabb értesülni a legfrissebb blogbejegyzéseimről és szeretnél hozzájutni extra információkoz (táblázatok, receptek), melyeket  csak privátban küldök el, megadhatod az elérhetőségeidet.


You Might Also Like

0 megjegyzés

Like us on Facebook

Népszerű bejegyzések

Flickr Images